GYAKORLATI PROGRAM FODRÁSZTANULÓKNAK!

 

A Close 7 éve nyújt gyakorlati helyet és képzést fodrásztanulóknak. A mindennapos részvétel egy szervezetten működő prémium szalonhálózatban már önmagában óriási előnyt jelent a tanulók számára, hiszen Magyarországon kevés hasonló fodrász szalon működik. Ezt egészítik ki a heti rendszerességű gyakorlati oktatások melyeken oktatóink egyénileg foglalkoznak a tanulókkal lépésről lépésre.

 

A Close szalonban eltöltött évek jó referenciának számítanak hazai vagy akár külföldi tervekhez is, de ami még ennél is fontosabb az maga a tudás, a tudatos hajvágás képessége amivel bárki megállja a helyét egy felvételi során. A szakma gyakorlatiassága miatt ugyanis ez számít igazán, az pedig, hogy honnan jön valaki már csak hab a tortán.

 

A Close Buda és Close Pest szalonok üzletvezetői is tanulóként kerültek hozzánk néhány évvel ezelőtt és kitartásuknak, maximalizmusuknak köszönhetően mára vezetői kvalitásuk mellett a legjobb fodrászok közé tartoznak. Ez jól bizonyítja, hogy a fejlődésnek csak az egyén szabhat határt.

 

Most ismét lehetőség nyílik néhány tanuló számára, hogy csatlakozzon csapatunkhoz. Az iskolai tanulmányokat figyelembe véve történik az oktatás és a napi beosztás, de a részvétel feltétele a heti 4-5x 6 óra munkaidő, ami alatt a szalon és a fodrászok asszisztálása a feladat. Ezért cserébe nyújtjuk a heti rendszerességű oktatásokat szerdánként 18:00 órától amik gyakran 4-5 órát is igénybe vesznek. A Tanulóprogramnak anyagi vonzata ebben a formában tehát nincs. Segítségért nyújtunk segítséget.

 

A jelentkezéseket a buda@close.co.hu vagy a pest@close.co.hu címre várjuk fényképes önéletrajzzal!

 

Jelentkezz bátran!

 

Close to you

www.close.co.hu

www.instagram.com/closehairsalon