Hitvallásunk első alappillére – mint azt nevünk is jelzi – az emberközpontúság: az a szemlélet, mely közel hoz minket vendégeinkhez.

A kommunikáció és a figyelem minden emberi kapcsolat alapja. Ennek tudatában igyekszünk a lehető legbarátságosabb atmoszférát teremteni, és maximális odaadással, maradéktalanul megvalósítani vendégeink elképzeléseit, miközben mindenkori elsődleges célunk a haj egészségének megőrzése.

Hitvallásunk másik alappillére a fenntarthatóság, mely számunkra a frizura könnyű otthoni kezelhetőségét és a forma tartósságát jelenti, másrészt környezettudatosságot, a természet tiszteletét.

Öt évvel ezelőtt, Magyarországon elsőként tettük le voksunkat a Davines márka mellett. A Davines családi vállalkozás az erdőtelepítéstől a lebomló műanyagok használatán át a helyi olasz farmerektől beszerzett, természetes alapanyagokig ügyel a biodiverzitás fenntartására.

A harmadik alappillér a maximalizmus. A minket jellemző magas minőséget heti rendszerességgel tartott továbbképzéseinkkel garantáljuk, ezek az alkalmak pedig nemcsak tanulóinkat, hanem fodrászainkat is motiválják, inspirálják.

Folyamatosan várjuk „modellek” jelentkezését, melyről további információ a Tanulóprogram menüpont alatt található, illetve érdemes figyelni Facebook oldalunkon a „Training models wanted” hirdetéseinket is.

Hitvallásunk negyedik és egyben utolsó pillére az aktualitás, ami nem egyenlő a trendiséggel.

A villámgyorsan váltakozó trendek között mi egy letisztultabb utat választunk, az „örök klasszikust”, mely szép, természetes színekkel és pontosan kivitelezett, könnyed formákkal vonja magára figyelmet. Naprakészségünk alapját divatmagazinok, ruhatervezők, reklámügynökségek megrendelései képezik. Partnereinkről és referenciáinkról további információ a References menüpont alatt található.

Szalonok

Buda

+36 70 581 2362

Keleti Károly u. 23.

1024 Budapest

Pest

+36 30 658 3836

Tátra u. 12/b.

1136 Budapest

Mini

+36 20 378 7189

Zsolt u. 6.

1016 Budapest

Referenciák

Magazin

Elle

Marie Claire

InStyle

Glamour

Joy

The Room

Lack

Home

Playboy

Reklám

T-Home, T-Mobile

Vodafone

UPC

Borsodi

Radler

Chio

Aréna Pláza

Citibank

Budapest Bank

Filmek

Eragon (2006) / Second Unit

A Good DayTo Die Hard (2013)

Utóélet (2013)

Apaföld (2009)

Műsor

Gombold Újra – Divat a Magyar

MaxMara